Ambulante begeleiding

Misschien denkt u erover mijn hulp in te schakelen. Voor u zelf. Voor uw vader of moeder. Of misschien wel voor iemand anders. Ik kan me voorstellen dat u eerst wilt weten wie Ria is. Dat kan. Ik kom namelijk graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Zonder verplichtingen en zonder kosten.

Aan de keukentafel kunnen we niet alleen met elkaar kennismaken, maar kunt u me óók alvast vertellen wat u wilt. Ik laat u graag zien welke soorten daginvulling allemaal mogelijk zijn en op welke plekken. Er is veel mogelijk en niet alleen thuis bij de cliënt. Na die eerste gratis afspraak kunt u in alle rust besluiten of u met Samenthuistwente in zee wilt.

Mantelzorgmakelaar

Na een telefoontje of een mail plannen we een intakegesprek, bij de mantelzorger thuis of op een andere plek. In dat gesprek bespreken we de wensen van de mantelzorger, bekijken we wat de prioriteiten zijn en maken we afspraken over wat de mantelzorgmakelaar gaat doen. Na het gesprek volgt een verslag met de gemaakte afspraken. De mantelzorger bepaalt wat de mantelzorgmakelaar gaat doen. Tijdens het traject is er regelmatig contact en kunnen we altijd zaken bijstellen.