Ambulante begeleiding

We worden steeds ouder. Dat is prachtig, maar vroeg of laat kan iedereen wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het zorgen voor een leuke invulling van de dag voor wie dat zelf niet meer goed kan. Met mijn jarenlange ervaring bied ik uitkomst met persoonlijke zorg. Van een inspannende wandeling tot een relaxed kopje thee. En van gezellig samen winkelen tot een leuk theaterbezoek. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en bespreek met mij wat de mogelijkheden zijn. Want leuke dingen doen houdt niet op als je dat niet meer in je eentje kan!

De één doet graag mee aan groepsactiviteiten, terwijl de ander het meest gebaat is bij individuele begeleiding. Persoonlijke zorg.
Dát is waar het om draait bij Samenthuistwente. Ik kijk naar wat mijn cliënten zélf willen en nodig hebben. Ik sta voor maatwerk.

Direct contact met persoonlijke aandacht is voor mij zeer belangrijk. Ik bied verschillende mogelijkheden tot daginvulling, gebaseerd op de wensen van de cliënt.
Zo kan ik langskomen voor een praatje of een spelletje, neem ik de cliënt mee naar de stad of we gaan samen een boodschap doen. Het kan allemaal!

Mantelzorgmakelaar

Een mantelzorgmakelaar kan mantelzorgers werk uit handen nemen. Bij het regelen van zaken op het gebied van zorg, werk, welzijn, wonen en financiën. De mantelzorgmakelaar helpt met ingewikkelde formulieren, met de administratie of met de aanvraag van een indicatie of pgb. Ook kan de mantelzorgmakelaar sommige taken van de mantelzorger overnemen. Zo krijgt de mantelzorger meer rust en overzicht en een betere afstemming van werk en privé.

Klik hier om meer te leren over mantelzorgmakelaars.